Google oferă un indiciu cu privire la numele destinat noului release Android P

1.352 ori
<b>Google oferă un indiciu cu privire la numele destinat noului release Android P</b>Cu pași repezi ne apropiem de conferința dezvoltatorilor Google I/O 2018, eveniment care va aduce noutăți și despre viitorul release Android, adică 9.0 P. Nu știm care va fi numele de desert ales pentru acest dispozitiv, dar astăzi pe seama

Cei de la Google se pregătesc temeinic la ora actuală pentru conferința dezvoltatorilor I/O 2018 ce va avea loc în perioada 8 - 10 mai și care ne va aduce informații despre cele mai noi produse software create, dar și despre viitorul release Android și anume 9.0. Se vorbește destul de mult și despre denumirea de desert pe care această versiune OS o va purta și prin ianuarie apăreau și câteva teasere.

Android P

Atunci era oferit un indiciu cu privire la denumirea "Android Pineapple Cake", iar acum apar alte hint-uri referitoare la numele purtat de Android P. Acestea ies la iveală prin intermediul pachetului de imagini de fundal "Spring 2018 Wallpaper Collection" creat de către Google și integrate și în articolul de față. 

Vedem aici reprezentate activități specifice sezonului primăvară-vară, iar într-una dintre imagini apare și desertul verii, adică înghețata pe băț. Astfel ne-am putea aștepta ca viitorul release Android să fie numit Android 9.0 Popsicle, nume ce sună destul de bine în comparație cu Pineapple Cake. 

Posibil ca în cadrul I/O 2018 să fie dezvăluit acest detaliu, sau în caz contrar vom avea de așteptat până la finalul verii pentru a aflat ce nume poartă în buletin Android 9.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×