Garmin-Asus prezinta noul smartphone Nuvifone M20

Autor:  | Publicat în:  Garmin-Asus 1.432 ori
<b>Garmin-Asus prezinta noul smartphone Nuvifone M20</b>Proaspat formata alianta Garmin-Asus a anuntat ieri telefonul nuvifone M20, un terminal Windows Mobile dotat cu un sistem navigational premium si un browser web mobil performant. M20 va fi prezentat oficial la Mobile World Congress, in Barcelona, incepand...

Proaspat formata alianta Garmin-Asus a anuntat ieri telefonul nuvifone M20, un terminal Windows Mobile dotat cu un sistem navigational premium si un browser web mobil performant. M20 va fi prezentat oficial la Mobile World Congress, in Barcelona, incepand cu data de 16 februarie.

Noul smartphone ruleaza Windows Mobile 6.1 Professional, foloseste email corporate si este destinat unui public business, format din profesionisti, care sunt in cautarea unui terminal functional si aratos. Nuvifone M20 combina suportul 3.5G/tri-band GSM cu cel WiFi, un browser web, care aminteste de unul desktop, suport push email, functia de vizualizare a documentelor si capacitatea multimedia.

Terminalul suporta si Bluetooth si functii navigationale Garmin, iar printre specificatiile sale se mai numara si o tastatura virtuala full QWERTY, care permite o scriere mai usoara a mailurilor si mesajelor. M20 suporta viteze de download de pana la 7.2 Mbps si ofera o experienta de web browsing tip desktop, utilizatorii putand face zoom/pan cu ajutorul degetelor pe ecran, fie in mod portrait sau landscape.

Avand in vedere ca acesta este totusi si un telefon Garmin, functiile sale navigationale vor fi extrem de avansate si legate de aplicatii folosite frecvent, gen calendar, contacte, email si multe altele, simplificand viata utilizatorului care calatoreste mult. Telefonul vine si cu softul Garmin Ciao!, o aplicatie bazata pe locatie, care permite aflarea pozitiei pe harta a prietenilor utilizatorului si conectarea la acestia prin retele de social networking.

Nuvifone M20 incorporeaza un display TFT touch de 2.8 inchi, 4 sau 8 GB de memorie interna, suport ActiveSync, Microsoft Office si o camera de 3 megapixeli cu geotagging. Informatiile despre pretul si data de lansare ale acestui terminal nu sunt cunoscute inca.

Sursa: Garmin.blogs.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×