Trenduri de urmarit in acest an, la Mobile World Congress 2009

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.043 ori
<b>Trenduri de urmarit in acest an, la Mobile World Congress 2009</b>Evident, nu este vorba de trenduri ale modei si nici macar de trenduri ale gadgeturilor, ci ale dotarilor telefoanelor care vor fi prezentate la Mobile World Congress 2009. Deja producatorii nerabdatori au scapat un numar impresionant de handseturi pe web...

Evident, nu este vorba de trenduri ale modei si nici macar de trenduri ale gadgeturilor, ci ale dotarilor telefoanelor care vor fi prezentate la Mobile World Congress 2009. Deja producatorii nerabdatori au scapat un numar impresionant de handseturi pe web si MWC risca sa devina un show al confirmarilor si nu unul al surprizelor.

Trecand la aceasta serie de trenduri, propusa de cei de la IntoMobile, descoperim dragostea pentru megapixeli a producatorilor, care vor prezenta telefoane cu camere de 5 sau 8 megapixeli drept noile inlocuitoare pentru cele cu camera de 2 sau 3 MP. Hiturile vor fi deja terminalele cu senzori de 10-12 megapixeli, Samsung promitand deja sa prezinte un astfel de cameraphone. Retineti totusi faptul ca va conta enorm si calitatea lentilei si puterea de procesare din interiorul telefonului, plus grosimea crescuta a noilor terminale cu camera de 12 megapixeli.

Un alt trend va fi cel al memoriei interne extra-large, care va ajunge de la 8, la 16 si 32 de GB, telefoanele imitand mai degraba netbook-urile, in acest stadiu. Pana la urma, avem cu ce sa umplem atat de multa memorie? Mai importanta ar fi o viteza buna de transfer, decat cei 32 GB oferiti de telefon, umpluti probabil in majoritate cu filme si melodii.

Evident, trendul ultimilor 2-3 ani este touchscreen-ul... Nu te poti numi un mare producator de telefoane daca n-ai lansat macar un terminal cu touchscreen, fie ca el este capacitiv, rezistiv sau un hibrid. La acest capitol am aprecia nu atat display-ul touch, cat interfatele inovatoare cu care va sosi fiecare companie, de vreme ce nu toate telefoanele cu touchscreen pot fi iPhone-uri si nu toate vor fi hituri.

Va fi MWC 2009 mai stralucitor decat editiile din alti ani? Ce parere aveti?

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×