Gionee are un nou smartphone cu ecran 18:9 pregătit de lansare; se numește F205L și se dezvăluie via TENAA

671 ori
<b>Gionee are un nou smartphone cu ecran 18:9 pregătit de lansare; se numește F205L și se dezvăluie via TENAA</b>Suntem oarecum invadați de smartphone-uri cu ecran 18:9 în ultima perioadă, asta pentru că acest tip de display ajunge a fi utilizat și pe telefoanele cu dotări chiar modeste. Un exemplu recent este nimeni altul decât Gionee F205L

Parcă în ultima vreme numărul de telefoane echipate cu ecran 18:9 vin pe bandă rulantă, trendul fiind implementat de către producătorii chiar și în zona de dotări entry-level. Cel mai recent exemplu este Gionee F205L, telefon proaspăt certificat de TENAA ce nu impresionează prin dotările pe care le aduce la interiorul carcasei. Fotografii cu acesta vedeți mai jos și aflați totodată cu ce specificații se prezintă la apel.

Gionee F205L

Se livrează cu un ecran TFT de 5.45 inch (rezoluție HD+ de 1440 x 720 pixeli), cu procesor quad-core de 1.3 GHz și cu numai 2 GB RAM la pachet. Ne oferă 16 GB de stocare flash, un slot pentru carduri microSD de până la 128 GB și în materie de fotografiere o cameră selfie de 5 megapixeli și în spate un senzor de 8 megapixeli cu bliț LED.

Aduce o baterie de 2670 mAh, iar ca dimensiuni acest telefon măsoară 7.95 mm în grosime și cântărește 135,6 grame. Prețul nu ar trebui să treacă de 150 dolari la ce dotări se oferă în cazul de față și observăm că se merge pe ideea LG de renunțare la scanner-ul de amprente pentru reducerea costurilor de producție. Lansarea ar putea avea loc până la final de an sau cel târziu în ianuarie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×