Ofertă specială! QuickMobile vinde un smartwatch cu slot SIM și apelare vocală pentru doar 59 lei

1.995 ori
<b>Ofertă specială! QuickMobile vinde un smartwatch cu slot SIM și apelare vocală pentru doar 59 lei</b>Cu aproximativ o săptămână în urmă v-am vorbit despre campania de sărbători a celor de la QuickMobile, fiind vorba despre o promoție ce presupune o serie de reduceri zilnice pentru anumite produse. Astfel în fiecare zi avem

V-am informat în urmă cu aproximativ o săptămână despre campania de sărbători a celor de la QuickMobile, promoție prin care în fiecare zi ni se oferă un produs la preț special. Astăzi descoperim un gadget numai bun de pus sub brad pentru cel drag și anume un smartwatch cu slot SIM și suport pentru apelare vocală ce se vinde pentru suma de numai 59.99 lei!

Yi Star

Ceasul este numit Star Yi și ca design ne amintește foarte bine de modelele Samsung Gear S. Vine pe gri sau alb și are un cadran metalic, curea din silicon și chiar un ecran complet circular de 1.54 inch. Oferă conectivitate Bluetooth 3.0, o baterie de 280 mAh la interior și datorită senzorilor de la bord poate măsura distanța parcursă, numărul de pași realizați și monitoriza calitatea somnului.

Star Yi

Poate fi utilizat pe post de device independent, dar există și posibilitatea de a-l conecta la un smartphone Android sau iOS. Se oferă o aplicație dedicată și cel mai interesant aspect este desigur slotul SIM ce permite realizarea de apeluri voce și de expediere sau primire a mesajelor text (SMS).

La acest preț este un best-buy! Îl găsiți aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×