Gionee Elife S5.1 (GN9005) Își face apariția În noi fotografii; acesta va măsura doar 5.1 mm În grosime

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.312 ori
<b>Gionee Elife S5.1 (GN9005) Își face apariția În noi fotografii; acesta va măsura doar 5.1 mm În grosime</b>Gionee este acea companie de origine chineză care a reușit să stârnească curiozitatea a numeroși pasionați de gadget-uri inteligente odată cu lansarea lui Gionee Elife S5.5, device ce măsoară doar 5.5 mm în grosime. După ce acum câteva...

Gionee este acea companie de origine chineză care a reușit să stârnească curiozitatea a numeroși pasionați de gadget-uri inteligente odată cu lansarea lui Gionee Elife S5.5, device ce măsoară doar 5.5 mm în grosime. După ce acum câteva săptămâni aflam pentru prima dată despre un nou device și mai subțire pregătit de Gionee, iată că astăzi, terminalul în cauză își face apariția în noi fotografii.

Deși la început, acesta era cunoscut sub denumirea Gionee GN9005, se pare că acum primim și un nume oficial, și anume Gionee Elife S5.1. Ni se aduce la cunoștiință faptul că Elife S5.1 măsoară 139,8 mm în lungime, 67,4 mm în lățime și doar 5,15 mm în grosime, talie ce îi acordă titlul de cel mai subțire telefon din lume.

Gionee Elife S5.1 (GN9005) Își face apariția În noi fotografii; acesta va măsura doar 5.1 mm În grosime

Printre specificațiile sale am putea regăsi un display HD de 4.8 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli pe partea din spate. Se așteaptă ca Gionee Elife S5.1 să fie anunțat oficial în următoarele zile, moment în care vom afla și prețul său.

Gionee Elife S5.1

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×