Gionee postează un teaser ce face referire la un nou smartphone ultra-subțire ce Îl va detrona pe Elife S5.5

1.027 ori
<b>Gionee postează un teaser ce face referire la un nou smartphone ultra-subțire ce Îl va detrona pe Elife S5.5</b>Printre producătorii chinezi ce au reușit să își facă un renume pe piața globală, se numără și Gionee, companie ce ne-a încântat cu cel mai subțire smartphone din lume, și anume modelul Elife S5.5 (Allview X2 Soul). Astăzi, Gionee ne...

Printre producătorii chinezi ce au reușit să își facă un renume pe piața globală, se numără și Gionee, companie ce ne-a încântat cu cel mai subțire smartphone din lume, și anume modelul Elife S5.5 (Allview X2 Soul). Astăzi, Gionee ne atrage atenția prin intermediul unei imagini teaser ce face referire la un model și mai subțire care va trece sub pragul de 5.5 mm.

Aruncând o privire asupra scăpărilor anterioare, aflați că acest nou device va putea fi nimeni altul decât Gionee GN9005, un terminal ce a primit în luna iulie certificare din partea autorităților chineze TENAA. Acesta vine la pachet cu un display HD de 4.8 inch, un procesor quad-core de 1.2 GHz și 1 GB memorie RAM.

Gionee GN9005

De asemenea, vom mai primi 16 GB spațiu de stocare și o cameră foto de 8 megapixeli. Din câte se pare, grosime acestui nou terminal pregătit de Gionee va fi de doar 5 mm. Totodată, se așteaptă ca și  Allview să introducă acest model în portofoliul său, după cum și teaserul postat acum ceva vreme de compania brașoveană sugerează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×