Allview X2 Mini și X2 Twin vor debuta În curând pe piața din România

Autor:  | Publicat în:  Allview 1.434 ori
<b>Allview X2 Mini și X2 Twin vor debuta În curând pe piața din România</b>După ce acum câteva săptămâni aflam despre existența unui terminal și mai subțire pregătit de Gionee, și anume modelul GN9005, iată că astăzi prin intermediul Gadget.ro remarcăm faptul că Allview pregătește noi terminale din gama X2,...

După ce acum câteva săptămâni aflam despre existența unui terminal și mai subțire pregătit de Gionee, și anume modelul GN9005, iată că astăzi prin intermediul Gadget.ro remarcăm faptul că Allview pregătește noi terminale din gama X2, gamă ce l-ar putea include și pe GN9005 (5 mm grosime).

Astfel, potrivit imaginii teaser de mai sus, familia de terminale X2 se va îmbogăți cu noi membri printre care se numără Allview X2 Mini și X2 Twin. în timp ce X2 Mini este așteptat să fie un Gionee GN9005 rebrănduit, modelul X2 Twin va oferi după cum sugerează și denumirea sa, două sloturi SIM.

Printre specificațiile lui Allview X2 Mini am putea regăsi un display HD de 4.8 inch, un procesor MediaTek, 16 GB spațiu de stocare, o cameră foto principală de 8 megapixeli, o cameră secundară de 5 megapixeli, o baterie de 2.050 mAh și sistemul de operare Android 4.3 JellyBean preinstalat. Rămâne să vedem cât de curând va avea loc anunțul oficial din partea Allview pentru cele două noi modele.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×