Gionee postează un teaser pentru flagshipul Elife S7, gata de lansare la MWC 2015

653 ori
<b>Gionee postează un teaser pentru flagshipul Elife S7, gata de lansare la MWC 2015</b>Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urma aflăm că Gionee va aduce un telefon flagship la MWC 2015, un soi de urmaş indirect pentru Elife S5.5. La acea vreme se spunea că handsetul nu se va mai axa pe grosimea extrem de scăzută, ci mai...

Cu câteva săptămâni în urma aflăm că Gionee va aduce un telefon flagship la MWC 2015, un soi de urmaş indirect pentru Elife S5.5. La acea vreme se spunea că handsetul nu se va mai axa pe grosimea extrem de scăzută, ci mai degrabă pe dotările high end.

Ei bine astăzi Gionee revine cu un teaser pentru acest telefon, care va fi prezentat oficial pe 2 martie, în cadrul MWC 2015 în Barcelona. Pe pagina oficială de Facebook Gionee India putem vedea un scurt clip, cu motto-ul "It's time to witness the power of 7" (e momentul să fim martori la puterea lui 7) şi o prezentare a formatului telefonului.

Gionee Elife S7 pare a fi un smartphone destul de slim, în ciuda afirmaţiilor anterioare ale producătorului. Fiind succesorul unui model cu talie de 5.75 mm, mă aştept la o grosime în mod clar sub 7 sau 6.5 mm. La bord am putea vedea şi 3 GB RAM, un display Quad HD în locul celui Full HD al predecesorului şi o cameră de 20 MP. Gionee va aduce la MWC şi un terminal cu dotări midrange, un model cu numele de cod Gionee GN9005, care a primit recent certificarea TENAA.

El vine cu un procesor quad core de 1.2 GHz, 1 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră de 8 MP principală şi una de 5 MP secundară. La bord se afla şi un ecran AMOLED HD de 4.8 inch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×