LG G4 îşi face apariţia pe web sub formă de profil user agent, cu numele de cod LG-H818

627 ori
<b>LG G4 îşi face apariţia pe web sub formă de profil user agent, cu numele de cod LG-H818</b>LG G4 a apărut pe web astăzi, sub numele de cod LG-H818, &icirc;ntr-un User Agent Profile pe site-ul oficial LG. Cu c&acirc;teva săptăm&acirc;ni &icirc;n urmă, acelaşi flagship apărea pe web &icirc;ntr-o versiune AT&T cu numele de cod LG-H810....

LG G4 a apărut pe web astăzi, sub numele de cod LG-H818, într-un User Agent Profile pe site-ul oficial LG. Cu câteva săptămâni în urmă, acelaşi flagship apărea pe web într-o versiune AT&T cu numele de cod LG-H810.

Terminalul integrează un display Quad HD conform acestei listări, în ciuda faptului că zvonuri anterioare menţionau chiar şi un ecran 3K la bordul său. Din păcate nu avem alte informaţii despre viitorul flagship LG, care cu siguranţă nu va sosi la MWC 2015, după cum anunţase chiar LG. Menţionăm şi faptul că versiunea Verizon a telefonului, cu nume de cod LG VS999 apăruse pe web recent cu un display 3K.

LG H818 ar putea fi LG G4 pentru piaţa asiatică, se pare, iar de vreme ce LG G3 a fost lansat în mai anul trecut, ne aşteptăm ca şi urmaşul sau să apară cândva în următoarele 2 luni. De vreme ce LG a lăudat atât de mult procesorul Snapdragon 810 de pe LG G Flex 2, nu m-aş mira să îl vedem şi pe LG G4, împreună cu 3 sau 4 GB RAM şi o cameră de 20 MP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×