Gionee W900 este un telefon cu clapetă care tocmai a primit certificarea TENAA și vine cu două ecrane Full HD

Autor:  | Publicat în:  Gionee 1.164 ori
<b>Gionee W900 este un telefon cu clapetă care tocmai a primit certificarea TENAA și vine cu două ecrane Full HD</b>Cam în fiecare lună vedem câte un telefon cu clapeta nou, de obicei un produs nostalgic lansat de Samsung sau LG. Azi descoperim unul similar de la Gionee, un telefon cu display dual și clapetă care ar fi interesat de văzut și în România,...

Cam în fiecare lună vedem câte un telefon cu clapeta nou, de obicei un produs nostalgic lansat de Samsung sau LG. Azi descoperim unul similar de la Gionee, un telefon cu display dual și clapetă care ar fi interesat de văzut și în România, integrat de către Allview.

Noul venit a primit certificarea TENAA, autoritatea echivalentă FCC din China și poartă numele de Gionee W900. El integrează două display-uri Full HD AMOLED cu diagonală de 4 inch și un procesor quad core tactat la 1.5 GHz, plus 2 GB RAM, 16 GB stocare și un slot microSD cu suport pentru până la 128 GB. Avem parte și de o cameră de 13 megapixeli în spate, una frontală de 5 MP și o baterie de 2050 mAh.

Gionee W900

Ca OS avem la dispoziție Android 4.4.4 KitKat, iar telefonul cântărește 172.6 grams și măsoară 14.8 mm în grosime. La capitolul design design acest model aduce cu Samsung Galaxy Golden i9230 lansat în luna noiembrie a anului trecut. Balamaua dintre părțile flip și zona camerei arată foarte elegant.

Gionee W900 este un telefon cu clapetă care tocmai a primit certificarea TENAA și vine cu două ecrane Full HD

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×