Google Chrome pentru Android primește functia Reader Mode În cea mai nouă versiune stabila de pe Lollipop

Autor:  | Publicat în:  Google 799 ori
<b>Google Chrome pentru Android primește functia Reader Mode În cea mai nouă versiune stabila de pe Lollipop</b>Google lucrează de ceva vreme la un Reader Mode dedicat lui Chrome pentru Android, iar după câteva încercări azi primim o versiune stabilă. Scopul acestei funcții este de înlătura conținuturile nedorite sau care distrag atenția de pe o pagină...

Google lucrează de ceva vreme la un Reader Mode dedicat lui Chrome pentru Android, iar după câteva încercări azi primim o versiune stabilă. Scopul acestei funcții este de înlătura conținuturile nedorite sau care distrag atenția de pe o pagină și a servi strict textul.

Scopul este ca cititorul să poată înțelege mai ușor informația, fără a fi distras de alte elemente interactive. Safari are deja această funcție pe iOS și Microsoft a implementat ceva similar pe browserul din Windows Phone cu ceva vreme în urmă. Acum Chrome pentru Android a primit această opțiune, dar în faza experimentală deocamdată. Va trebui să apăsați pe acel icon albastru pentru a activa modul special Reader.

Google Chrome pentru Android primește functia Reader Mode În cea mai nouă versiune stabila de pe Lollipop

Inițial funcția sosise pe Chrome for Android cu luni în urmă, dar doar în versiunea Beta de Chrome. Cei de la Gigaom au descoperit această opțiune recent, în vreme ce se jucau cu versiunea stabilă de Chrome pe un Motorola Moto X 2014 în rețeaua Verizon, cu Android 5.0 la bord. și un Nexus 5 actualizat recent a beneficiat de aceeași îmbunătățire a lui Chrome. Va trebui să găsiți setarea manual, scriind chrome://flags în Chrome pentru Android 5.0 și apoi va trebui să faceți scroll până la Enable Reader Mode Tool Icon.

Apăsați pe butonul Enable și ar trebui să vedeți acel icon albastru atunci când navigați pe majoritatea site-urilor. Aparent aceeași metodă funcționează și pe KitKat.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×