Goldman Sachs: Următorul iPhone s-ar putea să fie cel mai important din istoria smartphone-urilor

1.565 ori
<b>Goldman Sachs: Următorul iPhone s-ar putea să fie cel mai important din istoria smartphone-urilor</b>Nu știm mai nimic legat de următorul smartphone Apple, dar un analist de la Goldman Sachs spune că s-ar putea să avem cea mai importantă lansare a unui smartphone din istorie. Sunt cuvinte mari, dar ele se bazează pe hype-ul ce s-a produs la iPhone...

Nu știm mai nimic legat de următorul smartphone Apple, dar un analist de la Goldman Sachs spune că s-ar putea să avem cea mai importantă lansare a unui smartphone din istorie. Sunt cuvinte mari, dar ele se bazează pe hype-ul ce s-a produs la iPhone 4 sau la iPhone 4S.

Bill Shope se bazează pe informațiile neoficiale care afirmă că noul iPhone va aduce un redesign complet față de duetul iPhone 4 / 4S. Se vorbește de un display de 4 inch cu retina display și antena smartphone-ului să fie reproiectată astfel încât să dispară celebra problemă denumită și antenna gate la iPhone 4.

Cred că lansarea noului iPhone va fi testul adevărat pentru echipa condusă la cel mai înalt nivel de către Tim Cook. La iPhone 4S și la noul iPad a fost o evoluție. La ambele modele era o așteptare mai mare, s-a creat un ușor hype negativ, dar vânzările au mers din plin. Pe de altă parte va fi interesant ce vor face cu interfața din iOS care a început a-și arăta vârsta în raport cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

Nu spun că Goldman Sachs are dreptate, dar nici nu pot să neg. Există acel s-ar putea la mijloc care poate schimba totul. Apple vinde bine și iPhone 4S chiar pe anul în curs și în luptă cu telefoanele care cel puțin pe hârtie aduc un hardware mai performant.

Preț Apple iPhone 4S în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×