Samsung Galaxy S III pentru prima oară filmat În acțiune În Vietnam? (Video)

2.135 ori
<b>Samsung Galaxy S III pentru prima oară filmat În acțiune În Vietnam? (Video)</b>Cei de la Engadget au pus mâna pe un clip video hands on din Vietnam cu ceea ce se vrea a fi Samsung Galaxy S III. Terminalul amintește de unele dintre imaginile scăpate pe web în ultima vreme, dar în ciuda zvonurilor nu dispune de un buton fizic...

Cei de la Engadget au pus mâna pe un clip video hands on din Vietnam cu ceea ce se vrea a fi Samsung Galaxy S III. Terminalul amintește de unele dintre imaginile scăpate pe web în ultima vreme, dar în ciuda zvonurilor nu dispune de un buton fizic Home.

Vă reamintesc că suntem la 2 săptămâni distanță de lansarea telefonului, în cadrul unui eveniment oficial pe 3 mai. în ce privește modelul din imagine, el are numele de cod GT-I9300, asociat în trecut cu Samsung Galaxy S III. Avem și câteva specificații care vin odată cu acest video: display 720p de 4.6 inch și 320 DPI, un procesor quad core de 1.4 GHz și Android 4.0 ICS drept OS. Rezoluția este de fapt 1184 x 720, dacă va cramponați de astfel de detalii, iar Galaxy S III mai vine cu 1 GB RAM, camera de 8 megapixeli și 16 GB memorie internă plus slot microSD.

Aceste dotări nu prea se potrivesc cu ce aflăm săptămâna trecută, adică ecran de 4.8 inch și rezoluție 1080p, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă și lipsa slot microSD. Sursa acestui video, site-ul vietnamez Tinhte.vn afirma că telefonul are o baterie de 2050 mAh care include și chipul NFC, ca și în cazul lui Galaxy Nexus. Ce părere aveți despre acest clip? Real sau nu? Eu tind să cred în continuare în teoria că va exista un Galaxy S II Plus și că acesta nu este Galaxy S III. Vă aștept pe forum să dezbatem noile informații.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×