Google anunță un eveniment programat pentru 15 septembrie și organizat În India; Debutul lui Android One?

886 ori
<b>Google anunță un eveniment programat pentru 15 septembrie și organizat În India; Debutul lui Android One?</b>Despre Android One aflam încă de la Google I/O 2014, drept o platformă software destinată terminalelor Android cu preț accesibil. Scopul său era de a aduce cele mai noi funcții ale noilor release-uri Android și pe telefoanele cu preț scăzut. Ei...

Despre Android One aflam încă de la Google I/O 2014, drept o platformă software destinată terminalelor Android cu preț accesibil. Scopul său era de a aduce cele mai noi funcții ale noilor release-uri Android și pe telefoanele cu preț scăzut. Ei bine, această platformă și device-uri asociate ar putea debuta în cadrul unui nou eveniment Google, confirmat pentru 15 septembrie.

El nu are loc în SUA sau în Europa, ci în India, care de altfel este și piața ținta pentru Android One. Deja producători locali ca Micromax sau Karbonn au colaborat îndeaproape cu Google pentru a realiza handseturi Android One. Din păcate ei nu au reușit să atingă prețurile țintă, de sub 100 de dolari, dar o valoare de 115 dolari tot este atinsă. India e doar punctul de plecare, Google țintind către piețele emergente, printre care și Mexic de exemplu sau țări din lumea a treia.

E interesant că aceeași piață are parte deja de modele Lumia accesibile și ele se vând chiar bine acolo, ca să nu mai vorbim de modelele accesibile Motorola sau Sony Xperia. Dacă mai adăugăm și telefoanele brandurilor chinezești în ecuație, deja bătălia e interesantă și sunt curios dacă și acele firme se vor alinia la programul Android One, sau vor prefera să ofere un Android full, dar mai vechi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×