Samsung lansează aplicația Live Smart 365 prin care se oferă informații și recomandări despre produse smart

870 ori
<b>Samsung lansează aplicația Live Smart 365 prin care se oferă informații și recomandări despre produse smart</b>Ieri, 1 septembrie, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în cadrul librăriei Humanitas din București, cei de la Samsung au prezentat o nouă aplicație mobilă denumită Live Smart 365. Aplicația cu pricina este destinată consumatorilor de...

Ieri, 1 septembrie, în cadrul unui eveniment ce a avut loc în cadrul librăriei Humanitas din București, cei de la Samsung au prezentat o nouă aplicație mobilă denumită Live Smart 365. Aplicația cu pricina este destinată consumatorilor de tehnologie, aceasta promovând folosirea tehnologiei smart în viața de zi cu zi.

Aflăm că Samsung Live Smart 365 conține 365 sfaturi de utilizare a tehnologiei smart prin intermediul cărora utilizatorii vor descopri utilitatea device-urilor Samsung. Pachetul de sfaturi acoperă astfel cele 365 de zile ale anului împărțite calendaristic în 4 categorii: distracție, eficiență, confort și socializare.

Samsung lansează aplicația Live Smart 365 prin care se oferă informații și recomandări despre produse smart

Acesta oferă totodată și alte informații despre produsele Samsung complementare ce pot fi filtrate cu ajutorul unui motor de căutare. Așadar vom putea cauta termenul dorit în cadrul aplicației, după care ni se va oferi o serie de recomandări de produse ce îndeplinesc cerința dorită.

Samsung Live Smart 365

Pe lângă rolul practic, aplicația Live Smart 365 va găzdui și un concurs cu premii în produse Samsung, concurs ce se va desfășura în perioada 1-14 septembrie. Aplicația poate fi descărcată pentru terminalele ce rulează platforma Android OS chiar de aici.

Samsung Live Smart 365

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×