Google ar dori să integreze funcţii din Goggles în aplicaţia Camera de pe Android, conform unor zvonuri

616 ori
<b>Google ar dori să integreze funcţii din Goggles în aplicaţia Camera de pe Android, conform unor zvonuri</b>Se pare că Google ar lucra la o nouă funcţionalitate pentru aplicaţia Camera de pe Android, care ar urma să integreze şi funcţii asociate cu aplicaţia Goggles. Astfel vom putea realiza căutare vizuală direct din meniul camerei. &nbsp; &nbsp;...

Se pare că Google ar lucra la o nouă funcţionalitate pentru aplicaţia Camera de pe Android, care ar urma să integreze şi funcţii asociate cu aplicaţia Goggles. Astfel vom putea realiza căutare vizuală direct din meniul camerei.

Google Goggles poate fi descărcat şi acum şi folosit pentru a căuta imagini şi sursele acestora sau detalii asociate folosind camera. Pe viitor am putea vedea informaţii în cătarea electronică cu privire la postere, coduri de bare, monumente şi repere din jurul nostru. Există şi posibilitatea ca obiectele pe care vrem să le capturăm să fie subliniate pentru a fi mai uşor identificate.

Lucrurile se complică în magazine, unde fiecare produs va putea fi detaliat în aplicaţie, cu preţuri asociate, valori nutriţionale şi alte informaţii. Evident au fost realizate şi teste la nivel de realitate virtuală şi augmentata cu aceste funcţii, deşi Google Glass nu prea a mai evoluat în ultimii ani. După căutarea vocală şi cea prin input text, cea pe bază de imagini pare următorul pas logic.

Mă aştept şi la o integrare cu Google Now on Tap cumva.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×