Dezvoltatorii mai au o şansă să participe la Google I/O 2016 dacă se înscriu in provocarea Android Experiments

Autor:  | Publicat în:  Google 357 ori
<b>Dezvoltatorii mai au o şansă să participe la Google I/O 2016 dacă se înscriu in provocarea Android Experiments</b>Comunitatea de dezvoltatori Android e mereu &icirc;n creştere şi pentru ei cel mai important moment al anului e cu siguranţă conferinţa Google I/O. Din păcate nu oricine ajunge acolo şi cei care reuşesc o fac c&acirc;ştig&acirc;nd bilete la...

Comunitatea de dezvoltatori Android e mereu în creştere şi pentru ei cel mai important moment al anului e cu siguranţă conferinţa Google I/O. Din păcate nu oricine ajunge acolo şi cei care reuşesc o fac câştigând bilete la eveniment. Cei ghinionişti mai primesc totuşi o şansă în acest an.

Astfel, un dezvoltator care nu are bilet la I/O poate crea un proiect special în cadrul iniţiativei Android Experiments şi să îl urce pe site-ul dedicat. Ideea este de a prezenta lucrurile inedite pe care le poţi face cu Android. Un "experiment" poate fi orice, de la un joc şi o aplicaţie, la modari hardware, roboţi bazaţi pe Android şi multe altele.

Creativitatea e punctul cheie, dar şi sublinerea funcţiilor lui Android. Interacţiunea cu terminalele e un alt aspect ce trebuie vizat, iar proiectul trebuie să fie open source şi deschis şi altor dezvoltatori. Evident şi originalitatea contează. Cele 3 proiecte câştigătoare vor aduce dezvoltatorilor participarea la I/O, iar locurile 4, 5 şi 6 primesc câte un Nexus 6P.

Înscrierile se fac până pe 13 aprilie aici.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×