Google Assistant îți poate citi acum și mesajele din aplicații 3rd party precum Telegram sau WhatsApp

1.395 ori
<b>Google Assistant îți poate citi acum și mesajele din aplicații 3rd party precum Telegram sau WhatsApp</b>Noutățile continuă să sosească pentru Google Assistant și astăzi discutăm despre funcția de citire a mesajelor. Dacă până acum asistentul vocal de față îți putea citi doar mesajele text primite în cadrul Android Messages

Noutățile continuă să sosească pentru Google Assistant și astăzi discutăm despre funcția de citire a mesajelor. Dacă până acum asistentul vocal de față îți putea citi doar mesajele text primite în cadrul Android Messages sau Hangouts, iată că de acum se aduce și suport pentru aplicații 3rd party. Descoperirea a fost făcută de către AndroidPolice și avem mai multe detalii în rândurile de mai jos! 

Google Assistant

Ei bine, de acum înainte Assistant va fi capabil să ne citească și mesajele din alte aplicații precum Telegram, Slack, GroupMe, WhatsApp sau Discord. Există și un proces de setare inițial, astfel că va trebui să îi dai asistentului comanda "read my messages" după care să oferi acces soluției la notificările tale. 

Google Assistant

Apoi, un card ce conține ultimul mesaj primit și numele expeditorului va apărea pe ecran, iar Google ți-l va citi. De acolo ai opțiunea de a dicat un răspuns sau scrie unul și a-l expedia instant. Există și un detaliu pe care trebuie să îl luați în seamă, acela că atunci când mesajele ce conțin fișiere media precum fotografii, clipuri sau fișiere audio, Google Assistant nu va fi capabil să îl citească.

În schimb, asistentul îți va spune că mesajul conține doar un atașament audio și nimic mai mult - existând posibilitatea ca pe viitor să avem și opțiunea de a deschide asemenea fișiere audio. Aflați că această funcție se distribuie acum către telefoane și ar putea dura câteva zile până când va ajunge la toți utilizatorii. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×