Google organizează o sesiune AMA pe Reddit și primește întrebări despre Dark Mode și alte noutăți incluse în Android Q

687 ori
<b>Google organizează o sesiune AMA pe Reddit și primește întrebări despre Dark Mode și alte noutăți incluse în Android Q</b>Uneori companiile de pe piață se folosesc de platforme precum Reddit pentru a se implica în discuții cu utilizatorii soluțiilor sau produselor proprii, un exemplu fiind în cazul de față chiar Google. Compania de față a dat pe 1 august

Uneori companiile de pe piață se folosesc de platforme precum Reddit pentru a se implica în discuții cu utilizatorii soluțiilor sau produselor proprii, un exemplu fiind în cazul de față chiar Google. Compania de față a dat pe 1 august startul unei sesiuni Ask Me Anything (AMA) pe Reddit pentru a afla feedback-ul utilizatorilor cu privire la noutățile ce se pregătesc pentru Android 10.0 Q.

Printre întrebările puse de participanții la discuție s-a numărat și cea referitoare la momentul sosirii unei funcții proprietare de înregistrare a ecranului. Aflăm astfel că feature-ul va sosi odată cu Android R și tot atunci vom primi și funcția de a face capturi de ecran pentru o întreagă pagină web de exemplu. 

S-a vorbit și despre îmbunătățirile aduse lui "Dark Mode" și dacă Google va include o opțiune de activare automată a acestei funcții în Android Q. Se pare că inițial gigantul a considerat trecerea de la modul Dark la cel Light pe baza orelor la care apune și răsare soarele, dar în final a decis să renunțe la idee din cauza faptului că această metodă necesită date precise de locație. 

Descoperim că echipa de dezvoltatori va permite utilizatorilor să treacă automat de la un mod la altul pe seama momentului din zi (oră), dar acest feature nu va sosi în Android Q. S-a discutat și despre politica de confidențialitate și despre noile permisiuni pentru aplicații și nu în ultimul rând echipa Google a fost întrebată dacă are în plan să îl facă pe Wear OS open source, dar nu s-a comentat pe seama acestui subiect.

Întreaga discuție AMA organizată de Google poate fi găsită aici

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×