Google brevetează un nou tip de carcasă pentru smartphone, cu spaţii speciale pentru degetele utilizatorului

1.083 ori
<b>Google brevetează un nou tip de carcasă pentru smartphone, cu spaţii speciale pentru degetele utilizatorului</b>Google are un nou brevet publicat pe Internet, de această dată unul cel puţin bizar, av&acirc;nd &icirc;n vedere trendurile actuale de design &icirc;n r&acirc;ndul smartphone-urilor. Aparent cei de la Google nu sunt mulţumiţi de actualele...

Google are un nou brevet publicat pe Internet, de această dată unul cel puţin bizar, având în vedere trendurile actuale de design în rândul smartphone-urilor. Aparent cei de la Google nu sunt mulţumiţi de actualele "cărămizi" şi de faptul că au o suprafaţă tot mai şlefuită, pe toate laturile.

Astfel, terminalele devin tot mai alunecoase şi deşi o husă pare soluţia salvatoare, compania din Mountain View doreşte mai mult. Aici apare în ecuaţie brevetul pe care îl vedeţi în imaginea de mai sus şi care implică o carcasă pentru smartphone cu spaţii speciale pentru degetele utilizatorului. Suprafaţa astfel modificată îmbunătăţeşte aderenta şi se opune alunecării din mână.

Problema e ca o carcasă de acest gen nu e deloc estetica şi marginile sale franjurate nu arată deloc bine. Doar maleabilitatea unui astfel de sasiu i-ar justifica lookul, altfel e totul inutil. Evident foarte multe brevete de genul rămân în faza de proiect, deci nu trebuie să ne impacientăm că vreun Nexus viitor ar putea arăta astfel.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×