Toate variantele de iPhone 6s şi iPhone 6s Plus scoase din cutie în faţa camerei (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.591 ori
<b>Toate variantele de iPhone 6s şi iPhone 6s Plus scoase din cutie în faţa camerei (Video)</b>Parcă pentru a se revanşa pentru că participă la isteria Bendgate acum un an, canalul YouTube Unbox Therapy a realizat un mega unboxing pentru generaţia de iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. E vorba de absolut toate variantele de modele iPhone 6s şi 6s...

Parcă pentru a se revanşa pentru că participă la isteria Bendgate acum un an, canalul YouTube Unbox Therapy a realizat un mega unboxing pentru generaţia de iPhone 6s şi iPhone 6s Plus. E vorba de absolut toate variantele de modele iPhone 6s şi 6s Plus şi canalul oferă şi cel puţin unul la concurs.

Interiorul fiecărei cutii este identic şi nu e foarte diferit de ce primeam pe ultimele generaţii. Căştile Earpods au în continuare o cutie transparentă şi pătrăţoasă, iar designul lor nu e schimbat. Încărcătorul şi cablul Lightning sunt şi ele incluse în pachet, plus mici manuale şi cheiţa pentru SIM. YouTuberul realizează un sandwich uriaş din iPhone-uri, în toate versiunile de culoare, inclusiv cea roz şi cea aurie.

La drept vorbind acest YouTuber putea să includă lejer un iPhone 6 printre handseturi şi nimeni nu şi-ar fi dat seama. Pe la jumătatea clipului terminalele sunt întoarse cu spatele şi trebuie să recunosc că varianta aurie arata cel mai bine. Cea rose gold parcă nu mă convinge, iar modelul argintiu face acele dungi de plastic din spate să arate şi mai inestetic.

Spre finalul clipului vedem şi un demo pentru 3D Touch, astfel că în loc să apăsăm direct aplicaţia cameră, apăsam mai tare pe ecran pe iconul Camera  şi îi vedem sub-opţiunile precum selfie sau captura video. Şi pentru cei care se întreabă ei bine da, camera din spate iese în continuare în relief. Unbox Therapy a promis şi teste de rezistenţă, pe care le aşteptăm cu interes.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×