Google Chromecast, faimosul dongle HDMI poate fi comandat și În România prin Amazon!

4.364 ori
<b>Google Chromecast, faimosul dongle HDMI poate fi comandat și În România prin Amazon!</b>Anunțat în această vară împreună cu Nexus 7 2013, Google Chromecast, faimosul dongle HDMI care are și rol de media player și device pentru streaming poate fi comandat acum și în România via Amazon. &nbsp; Cu tot cu transport produsul costă 294...

Anunțat în această vară împreună cu Nexus 7 2013, Google Chromecast, faimosul dongle HDMI care are și rol de media player și device pentru streaming poate fi comandat acum și în România via Amazon.

Cu tot cu transport produsul costă 294 de lei, iar pentru această sumă obțineți un mic dongle de 2 inch. Gadgetul rulează o versiune light de Chrome OS și vă permite să faceți streaming de conținut de pe telefon, tabletă sau laptop către televizorul vostru. Avem aici un înlocuitor de Nexus Q, dar mult mai compact.

Tot ce trebuie să faceți este sa conectați via HDMI dongle-ul la televizor și să îl alimentați prin USB. Chromecast a primit suport pe Android, Chrome și iOS, fiind capabil să interacționeze și cu Windows și sistemele Mac via Chrome. Conceptul de streaming nu este așa cum îl știm noi, ci se bazează pe fluxuri de conținut, cu suport pentru Google Play Music, Pandora, Netflix, YouTube.

Astfel, chiar dacă nu aveți un smart TV cu acces la WiFi sau la Google și YouTube, puteți avea toate serviciile populare pe televizorul vostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×