HTC One se lansează Într-o ediție limitată pe auriu

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.644 ori
<b>HTC One se lansează Într-o ediție limitată pe auriu</b>Cei de la HTC au decis să se alăture producătorilor care lansează smartphone-uri pe culoarea auriu și au anunțat astăzi o ediție limitată HTC One. Vor fi produse 5 terminale One ce conțin aur de 18 carate, acesta fiind modalitatea companiei de a...

Cei de la HTC au decis să se alăture producătorilor care lansează smartphone-uri pe culoarea auriu și au anunțat astăzi o ediție limitată HTC One. Vor fi produse 5 terminale One ce conțin aur de 18 carate, acesta fiind modalitatea companiei de a sărbătorii a 18-a aniversarea a premiilor MOBO, premii care se acordă celui mai bun artist urban din UK.

Acest HTC One Gold este cel mai scump produs al companiei taiwaneze, și va costa în jur de 4.400 $ ~ 14.400 lei. Terminalul beneficiază de un logo MOBO 18 realizat cu laserul, pentru a-l scoate și mai special.

Datorită numărului mic de smartphone-uri HTC One realizate din aur de 18 carate, aveți alternativa de a cumpăra un HTC One Genie Edition realizat din aur de 24 de carate care este cu 1.400 $ mai ieftin. Ne așteptăm ca și o ediție HTC One Mini să apară în curând pe auriu.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×