Google colaborează cu Twitter pentru a oferi o voce online revoluției din Egipt

1.459 ori
<b>Google colaborează cu Twitter pentru a oferi o voce online revoluției din Egipt</b>După cum probabil știți deja, în țara piramidelor lucrurile sunt extrem de agitate și are loc o veritabilă revoluție, cu sute de mii de persoane în stradă. Ei bine, în vreme ce accesul la Internet a fost oprit în Egipt, Google și Twitter...

După cum probabil știți deja, în țara piramidelor lucrurile sunt extrem de agitate și are loc o veritabilă revoluție, cu sute de mii de persoane în stradă. Ei bine, în vreme ce accesul la Internet a fost oprit în Egipt, Google și Twitter și-au unit forțele și oferă acum o voce online revoluției.

Google Inc. a anunțat lansarea unui serviciu special, care permite persoanelor din Egipt să trimită mesaje via Twitter pur și simplu formând un număr de telefon și lăsând un mesaj audio, conform Reuters. Protestele anti-guvern continuă, iar conexiunea Internet este indisponibilă, dar soluția celor de la Google este binevenită în acest moment.

Serviciul a fost creat de către inginerii de la Twiter și aflăm că mesajul audio lăsat în regim de voicemail va fi automat transformat într-un mesaj vocal postat pe Twitter cu tag-ul #egypt. 3 numere de telefon sunt disponibile în acest moment, iar socializarea online capătă noi dimensiuni în acest moment. Rețelele Twitter și Facebook au fost moduri importante de comunicare pentru protestatarii care se afla pe străzi încă de săptămâna trecută, manifestând împotriva președintelui egiptean Hosni Mubarak.

La această oră, pe lângă lipsa conexiunii la Internet, în Egipt nu sunt disponibile nici mesajele text. Deja au fost postate câteva zeci de mesaje ale revoluționarilor pe Twitter și nu putem decât să sperăm că totul se va termina cu bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×