Google Glass în versiunea Enterprise se afișează în imagini prin intermediul celor de la FCC

Autor:  | Publicat în:  Google 442 ori
<b>Google Glass în versiunea Enterprise se afișează în imagini prin intermediul celor de la FCC</b>De o bună bucată de timp nu am mai auzit detalii despre Google Glass, perechea de ochelari inteligenți dezvăluită inițial &icirc;n 2011. Totuși, compania IT lucrează &icirc;n aceste momente la o nouă versiune Glass, una denumit Enterprise ce...

De o bună bucată de timp nu am mai auzit detalii despre Google Glass, perechea de ochelari inteligenți dezvăluită inițial în 2011. Totuși, compania IT lucrează în aceste momente la o nouă versiune Glass, una denumit Enterprise ce poate fi văzută în imaginile de mai joc dezvăluite de FCC.

Autoritatea americană se pare că tocmai ce a certificat perechea de ochelari, una ce vine și cu upgrade-uri la capitolul design. Încă din start remarcăm că avem de-a face cu un produs pliabil, modalitate ce îl face mai ușor de depozitat. Aflăm că Google Glass Enterprise va dispune de un procesor Intel Atom, dar și de o baterie externă.

Google Glass în versiunea Enterprise se afișează în imagini prin intermediul celor de la FCC

Primim conectivitate Wi-Fi 5GHz, un sistem mai bine pus la punct de disipare a căldurii, dar și un buton power plasat mai la îndemână. Aparent, noua ediție a ochelarilor inteligenți va oferi și un soi de bliț pentru filmările realizate cu senzorul disponibil la pachet. Nu în ultimul rând, Google Glass Enterprise Edition va sosi cu certificare pentru rezistență la apă. 

Google Glass în versiunea Enterprise se afișează în imagini prin intermediul celor de la FCC

Categoriile de public vizate pentru comercializarea acestui produs, sunt persoanele din industria medicală, energetică, dar și producătorii. Cu siguranță prețul nu va fi deloc unul accesibil pentru cei interesați.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×