Huawei Honor 7 primește Android 6.0 în India; programul de update se desfășoară pe baza unei înregistrări în prealabil

602 ori
<b>Huawei Honor 7 primește Android 6.0 în India; programul de update se desfășoară pe baza unei înregistrări în prealabil</b>Tocmai ce am aflat că utilizatorii de LG G3 din Polonia se pot bucura de astăzi de actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Odată cu LG G3, și Huawei Honor 7 face trecerea la noua versiune a sistemului de operare, pentru moment doar &icirc;n India...

Tocmai ce am aflat că utilizatorii de LG G3 din Polonia se pot bucura de astăzi de actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Odată cu LG G3, și Huawei Honor 7 face trecerea la noua versiune a sistemului de operare, pentru moment doar în India unde producătorul chinez vine cu o abordare ceva mai diferită.

Pentru a primi pachetul software via OTA, utilizatorii de Honor 7 vor trebui să se înregistreze inițial cu IMEI-ul telefonului și actuala versiune Android prin intermediul unui formular special. Ulterior, Huawei va trimite update-ul către telefoane în câteva zile.

Ca dotări, Huawei Honor 7 ne aduce un panou Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core HiSilicon Kirin 935, 3 GB memorie RAM, și o cameră foto principală de 20 megapixeli ce promite fotografii de calitate. Huawei Honor 7 costă în acest moment 1.880 lei la QuickMobile.ro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×