Google Mobile pe iPhone, acum si cu suport pentru notificari Push

1.440 ori
<b>Google Mobile pe iPhone, acum si cu suport pentru notificari Push</b>Google tocmai a lansat o noua varianta a aplicatiei Google Mobile pentru iPhone, care vine cu suport pentru notificari Push. Astfel, fie ca primiti un nou email pe contul de Gmail sau un eveniment din Google Calendar va avea loc in curand, veti fi...

Google tocmai a lansat o noua varianta a aplicatiei Google Mobile pentru iPhone, care vine cu suport pentru notificari Push. Astfel, fie ca primiti un nou email pe contul de Gmail sau un eveniment din Google Calendar va avea loc in curand, veti fi instiintati printr-o notificare pe ecranul iPhone-ului folosit.

De asemenea, noua aplicatie Google Mobile include si o metoda imbunatatita de cautare, care va va oferi rezultatele ideale chiar inainte sa apasati pe "Search", in cautarea unor informatii precum date meteo, cotatii la bursa sau cote de schimb valutar. Update-ul aplicatiei Google este disponibil in App Store si il veti gasi cautand termenii "Google Mobile App".

Google Mobile pe iPhone primeste Push

Google Mobile pe iPhone primeste suport Push

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×