Tastatura virtuala Swype, in curand pe Nokia N8 si alte modele Symbian^3 (Video)

1.935 ori
<b>Tastatura virtuala Swype, in curand pe Nokia N8 si alte modele Symbian^3 (Video)</b>Ce este Swype? Posibil tastatura virtuala a viitorului... Aceasta metoda originala de input via touchscreen si-a facut aparitia pentru prima oara pe Samsung Omnia 2 (Windows Mobile), ajungand rapid un hit si o varianta preferata de majoritatea posesorilor...

Ce este Swype? Posibil tastatura virtuala a viitorului... Aceasta metoda originala de input via touchscreen si-a facut aparitia pentru prima oara pe Samsung Omnia 2 (Windows Mobile), ajungand rapid un hit si o varianta preferata de majoritatea posesorilor de handseturi cu display touch. Iata ca acum acest tip de tastatura virtuala ar putea sosi si pe Nokia N8:

Clipurile de mai jos ne prezinta sistemul Swype in actiune si ne explica felul in care acesta functioneaza. Tastatura permite utilizatorului sa scrie un cuvant prin tinerea degetului/stylusului apasat pe ecran si ridicandu-l doar intre cuvinte. Totul este posibil ca ajutorul unui algoritm de recunoastere si corectare a cuvintelor foarte precis, plus suport pentru tehnologia predictive text.

De pe My Nokia Blog aflam ca Samsung si Nokia se numara printre primii investitori in tehnologia Swype, astfel ca nu doar modelul N8 ar putea beneficia de aceasta tastatura, ci si alte handseturi Symbian^3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×