Google Pixel 2 va intra automat în modul "Nu deranjați" atunci când suntem la volan

1.654 ori
<b>Google Pixel 2 va intra automat în modul "Nu deranjați" atunci când suntem la volan</b>Până ce terminalele Pixel 2 vor începe a fi livrate către cumpărători mai aflăm unele detalii interesante pe care marele G le-a inclus în software. Una dintre funcțiile oferite aici este și cea prin care telefoanelor vor intra automat în modul

Pe măsură ce așteptăm debutul comercial al smartphone-urilor Pixel 2 aflăm și unele detalii extra despre aceste telefoane. O informație utilă descoperită este aceea că terminalele vor intra automat în modul "Nu deranjați" atunci când ne aflăm la volan. 

Opțiunea se activează de către utilizator inițial și aflăm că intră în funcțiune odată ce se detectează faptul că ne aflăm într-un vehicul ce se mișcă. Vedem menționat aici că telefonul își va da seama că utilizatorul se află în mișcare pe baza senzorilor, dar și pe seama conexiunilor Bluetooth ce se activează odată ce urcăm în mașină.

Ideal ar fi ca doar șoferul să activeze opțiunea, asta pentru că nu există o modalitate prin care telefonul să își dea seama cine se află la volan. Rămâne să aflăm detaliat cum se desfășoară procesul odată ce apar recenziile complete pentru noile terminale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×