Telefonul pliabil Samsung Galaxy X va fi lansat în ediție limitată; doar 100.000 unități ar urma să fie produse

4.863 ori
<b>Telefonul pliabil Samsung Galaxy X va fi lansat în ediție limitată; doar 100.000 unități ar urma să fie produse</b>Pentru anul 2018 sud-coreenii de la Samsung ne-au promis lansarea unui smartphone pliabil, model pe care de-a lungul anilor l-am cunoscut sub denumirea de Galaxy X. De vreme ce nu știm cu siguranță dacă acesta va fi numele oficial al produsului

Fix în ziua în care Apple se pregătea de lansarea noilor modele iPhone, sud-coreenii de la Samsung făceau un anunț cu adevărat interesant, acela că în 2018 vine primul smartphone pliabil pe piață. Vestea era confirmată chiar de către CEO și cel mai probabil este vorba despre acel terminal numit Samsung Galaxy X despre care am tot auzit informații de câțiva ani buni încoace.

Astăzi descoperim că smartphone-ul pliabil pregătit de Samsung va fi lansat în ediție limitată, cu numai 100.000 unități produse ce ar putea ajunge în regiuni selecționate. Sunt mari șanse ca telefonul să debuteze doar pe piața din Coreea de Sud și să ajungă la prețuri astronomice cu timpul tocmai datorită disponibilității sale limitate.

Ideea din spatele unei lansări de tipul este aceea de a testa piața aparent și în cazul în care produsul se dovedește a fi un real succes, atunci vor urma și alte modele similare pe viitor. Nu știm cum va arăta acest Samsung Galaxy X, dar sperăm să nu se asemene lui ZTE Axon M care pare a fi un soi de Nintendo DS echipat cu două display-uri.. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×