Google publică listele cu cele mai bune aplicaţii şi jocuri din 2015: Microsoft Word, Twitch şi NFS No Limits se află printre ele

1.378 ori
<b>Google publică listele cu cele mai bune aplicaţii şi jocuri din 2015: Microsoft Word, Twitch şi NFS No Limits se află printre ele</b>Pentru că suntem la final de an, nu au &icirc;nceput să apară doar topuri 10 cu tablete şi telefoane, ci şi cu aplicaţii sau jocuri. Google a publicat două liste, una cu topul aplicaţiilor din acest an şi alta cu jocurile. Unele menţiuni sunt...

Pentru că suntem la final de an, nu au început să apară doar topuri 10 cu tablete şi telefoane, ci şi cu aplicaţii sau jocuri. Google a publicat două liste, una cu topul aplicaţiilor din acest an şi alta cu jocurile. Unele menţiuni sunt cel puţin bizare, dar le disecam mai jos.

În primul rând lista cu top aplicaţii din 2015 o găsiţi aici şi ea include şi două prezente Microsoft sub forma lui Skype şi Microsoft Word, ambele aplicaţii excelente de altfel. Evident şi unele aplicaţii Google sunt incluse, precum Google Translate, Google Photos, dar şi tastaturi ca Swiftkey şi faimosul Nova Launcher.

Twitch îşi face simţită prezenţa, deşi e un rival mare pentru YouTube Gaming acum. Retrica, probabil cea mai folosită aplicaţie foto de către fetele din România după Instagram e pe lista de asemenea.

Google publică listele cu cele mai bune aplicaţii şi jocuri din 2015: Microsoft Word, Twitch şi NFS No Limits se află printre ele

Trecem la jocuri, unde lista e de vreo 3 ori mai mare şi recunosc că nu ştiu ce cauta anumite titluri în acest top. Mă întreb dacă jocurile sunt în top pentru numărul de descărcări, după o selecţie atentă a editorilor sau pur şi simplu pentru sonoritatea numelor lor. În fine, sunt oarecum de acord cu includerea lui NFS No Limits, în vreme ce Lara Croft Relic Run şi ZigZag chiar nu au ce cauta aici, fiind jocuri slabe.

Clash of Clans rămâne în top încă un an, însoţit de excelentul Fallout Shelter şi după cum ne aşteptăm şi Hearthstone e pe listă. Mortal Kombat X nu putea lipsi din top, ca şi Angry Birds 2 (care ne-a dezamăgit) sau Minecraft Story Mode, care e bunicel. Mi se pare ca ciudat că nici un titlu Gameloft nu e pe listă, în schimb vedem câteva de la Glu, care nu au avut hituri in acest an.

Din toată lista cred că preferatul meu e Vainglory totuşi. Al vostru?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×