Google pune stickere cu garanţia de "Original" pe produsele sale hardware

2.315 ori
<b>Google pune stickere cu garanţia de "Original" pe produsele sale hardware</b>Google îşi ia în serios statutul de trendsetter şi vrea ca noile sale produse hardware să nu fie prea uşor de copiat sau falsificat. Ca atare, acestea vor purta o etichetă specială 3D, care împiedică vânzarea de produse contrafăcute. Vedem asta inclusiv l

Google îşi ia în serios statutul de trendsetter şi vrea ca noile sale produse hardware să nu fie prea uşor de copiat sau falsificat. Ca atare, acestea vor purta o etichetă specială holografică (3D), care împiedică vânzarea de produse contrafăcute. Vedem asta inclusiv la Pixel 3.

În general în China găseşti orice contrafăcut, de la PlayStation la iPhone, dar Pixel-urile nu sunt chiar pe lista de priorităţi. Google ia totuşi măsuri aşa încât publicul să ştie că va cumpăra ceva original. Problema apare când cumperi un Pixel la mâna a doua să zicem sau de la un retailer mai puţin serios. Există în acelaşi timp şi pagini de suport pentru raportarea de produse false Google.

De acum încolo, produsele hardware Google sunt marcate cu un sticker "ochi de pisică" "G", care îşi schimbă culoarea şi modelul dacă îl înclinaţi. Pare argintiu privit din faţă, dar devine multicolor privit din lateral. Nu e deloc uşor de dezlipit, din ce am înţeles. Se găseşte pe cutia de Pixel 3, Pixel 3 XL, noul Chromecast, Pixel Slate, Pixel Buds şi Home Hub.

Marea problemă? Sticker-ul poate fi şi el copiat...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×