Google pune stickere cu garanţia de "Original" pe produsele sale hardware

Autor:  | Publicat în:  Google 2.182 ori
<b>Google pune stickere cu garanţia de "Original" pe produsele sale hardware</b>Google îşi ia în serios statutul de trendsetter şi vrea ca noile sale produse hardware să nu fie prea uşor de copiat sau falsificat. Ca atare, acestea vor purta o etichetă specială 3D, care împiedică vânzarea de produse contrafăcute. Vedem asta inclusiv l

Google îşi ia în serios statutul de trendsetter şi vrea ca noile sale produse hardware să nu fie prea uşor de copiat sau falsificat. Ca atare, acestea vor purta o etichetă specială holografică (3D), care împiedică vânzarea de produse contrafăcute. Vedem asta inclusiv la Pixel 3.

În general în China găseşti orice contrafăcut, de la PlayStation la iPhone, dar Pixel-urile nu sunt chiar pe lista de priorităţi. Google ia totuşi măsuri aşa încât publicul să ştie că va cumpăra ceva original. Problema apare când cumperi un Pixel la mâna a doua să zicem sau de la un retailer mai puţin serios. Există în acelaşi timp şi pagini de suport pentru raportarea de produse false Google.

De acum încolo, produsele hardware Google sunt marcate cu un sticker "ochi de pisică" "G", care îşi schimbă culoarea şi modelul dacă îl înclinaţi. Pare argintiu privit din faţă, dar devine multicolor privit din lateral. Nu e deloc uşor de dezlipit, din ce am înţeles. Se găseşte pe cutia de Pixel 3, Pixel 3 XL, noul Chromecast, Pixel Slate, Pixel Buds şi Home Hub.

Marea problemă? Sticker-ul poate fi şi el copiat...

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×