Google Slides pentru Android primeşte suport Chromecast

703 ori
<b>Google Slides pentru Android primeşte suport Chromecast</b>Google Slides este o alternativă ceva mai lite la PowerPoint, o soluţie oferită de Google şi sub formă de aplicaţie pe Android. Ei bine, cea mai nouă actualizare a acestui soft aduce şi suport pentru Chromecast. &nbsp; La drept vorbind această...

Google Slides este o alternativă ceva mai lite la PowerPoint, o soluţie oferită de Google şi sub formă de aplicaţie pe Android. Ei bine, cea mai nouă actualizare a acestui soft aduce şi suport pentru Chromecast.

La drept vorbind această funcţie trebuia să sosească de ceva vreme în Slides, uşurând munca celor care au prezentările pe telefoane şi tablete şi vor să le aducă pe televizorul cel mare din camera de conferinţe de la muncă. Până acum Castingul prezentărilor salvate în Drive necesită realizarea unui mirorring de pe terminalul Android folosind un laptop.

Google Slides pentru Android primeşte suport Chromecast

De remarcat faptul că în noua versiune Google Slides iconul Cast nu apare până nu deschideţi o prezentare. Apăsarea iconului va activa un meniu care listează device-urile către care veţi face streaming. Odată ce începe procesul de casting, telefonul sau tableta devine în acelaşi timp şi telecomanda pentru slide-urile prezentării. Va exista şi un timer lateral pentru a vă permite să ştiţi cât timp a petrecut fiecare slide pe ecran.

Google Slides pentru Android primeşte suport Chromecast

Reţineţi că softul nu e încă actualizabil via Google Play, aşa că va trebui să descărcaţi APK-ul din acest mirror.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×