Samsung Galaxy S6 Edge Plus va sosi cu display QHD de 5.7 inch și Android 5.1.1 Lollipop

2.009 ori
<b>Samsung Galaxy S6 Edge Plus va sosi cu display QHD de 5.7 inch și Android 5.1.1 Lollipop</b>Deși la &icirc;nceput, ideea unui S6 Edge Plus părea a fi una greu de crezut, se pare că &icirc;ntr-adevăr sud-coreenii vor dezvolta un astfel de device. Prin intermediul celor de la Sammobile.com, o sursă de &icirc;ncredere de altfel, aflați că S6...

Deși la început, ideea unui S6 Edge Plus părea a fi una greu de crezut, se pare că într-adevăr sud-coreenii vor dezvolta un astfel de device. Prin intermediul celor de la Sammobile.com, o sursă de încredere de altfel, aflați că S6 Edge Plus va sosi la pachet cu un display curbat de 5.7 inch și Android 5.1.1 Lollipop la pachet.

La fel ca și panoul de pe varianta standard, vom beneficia de o rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli. Cât despre pachetul hardware, este posibil ca noul phablet Samsung să aducă procesorul octa-core Exynos 7420, chip-ul de 3 GB RAM regăsit și pe S6, dar și camera foto de 16 megapixeli cu deschidere f/1.9.

Având în vedere lansarea acestui device cu diagonală de 5.7 inch, ne-am putea aștepta ca Note 5 să treacă la 5.9 inch probabil, terminal care va include și un stylus S-Pen de nouă generație. Ați fi interesați de achiziția acestui S6 Edge Plus?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×