Honor V30 Pro are principalele dotări confirmate de AnTuTu: Procesor Kirin 990, 5G și 8 GB RAM

1.049 ori
<b>Honor V30 Pro are principalele dotări confirmate de AnTuTu: Procesor Kirin 990, 5G și 8 GB RAM</b>Până la debutul lui Honor V30 Pro ne-au mai rămas doar câteva zile de așteptare, lansarea acestui device fiind programată pe data de 26 noiembrie după cum aflam anterior. Între timp am mai văzut și câteva randări

Până la debutul lui Honor V30 Pro ne-au mai rămas doar câteva zile de așteptare, lansarea acestui device fiind programată pe data de 26 noiembrie după cum aflam anterior.Între timp am mai văzut și câteva randări de huse ale telefonului, iar acum vine momentul să descoperim o intrare în baza de date AnTuTu menită să confirme câteva dintre dotările cheie ce s-au tot plimbat prin online sub formă de speculații.

Honor V30 Pro

Printre aceste dotări confirmate avem în primul rând procesorul octa-core Kirin 990 5G, același găsit și pe terminalele Mate 30 și Mate 30 Pro. Avem așadar și suport 5G la bod, iar configurația de față mai aduce 8 GB RAM, 256 GB de stocare flash și un ecran cu rezoluție Full HD+ de 2400 x 1080 pixeli. 

Are un GPU Mali-G76 MP16 și rulează Android 10 din fabrică, fără serviciile Google desigur. Se ajunge la un scor de 476.480 puncte în AnTuTu și vorbim despre un flagship veritabil. Știm că Honor V30 Pro va sosi cu o cameră selfie duală decupată în ecran și cu un setup quad-camera sau poate Penta în spate. Scanner-ul de amprente va fi plasat lateral și ne așteptăm la o baterie generoasă cu alimentare rapidă.

Se zvonea la un moment dat și posibilitatea ca Honor V30 Pro să aibă o variantă Aston Martin, dar rămâne de văzut.. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×