Honor V30 se afișează în randări de huse și are un setup foto similar cu cel văzut pe Galaxy A51

483 ori
<b>Honor V30 se afișează în randări de huse și are un setup foto similar cu cel văzut pe Galaxy A51</b>Detalii despre Honor V30 continuă să fie dezvăluite în online și după ce am văzut clipuri video promo și am aflat că va exista și o variantă specială Aston Martin cu mult RAM și procesor Kirin 990, iată că astăzi avem ocazia să

Detalii despre Honor V30 continuă să fie dezvăluite în online și după ce am văzut clipuri video promo și am aflat că va exista și o variantă specială Aston Martin cu mult RAM și procesor Kirin 990, iată că astăzi avem ocazia să privim asupra unor noi randări. Aceste materiale ne prezintă zona din spate a device-ului, ceva ce leak-urile nu ne-au dezvăluit până acum.

Honor V30

Avem în primul rând imaginea cover pe care o vedeți mai sus și care ne dezvăluie variantele de culoare în care va sosi noul telefon, printre acestea numărându-se următoarele: Twilight, albastru închis, portocaliu-roșu și albastru-deschis - toate având gradient. În al doilea rând descoperim imaginea cu husa de mai sus ce ne oferă o privire mai atentă asupra camerei foto.

Trebuie spus că acest modul foto ne amintește de modul în care va arăta și setup-ul foto de pe viitorul Samsung Galaxy A51, randări detaliate ale sale sosind recent în online. Modulul dreptunghiular pare a găzdui 4 senzori foto și zvonurile indică o cameră principală de 60 sau poate 64 mpx. Vom avea alături camere ultra-wide, telephoto și probabil macro sau bokeh.

Din câte putem vedea, telefonul are butoane fizice lateral și un decupaj mai generos puțin mai jos, acolo fiind locația unde vom avea cititorul de amprente lateral. Honor V30 este așteptat cu procesor Kirin 990, cameră selfie duală decupată în ecran și cu o baterie generoasă capabilă de încărcare rapidă. Va exista și o variantă Pro, dar și una 5G, iar debutul este programat pe 26 noiembrie! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×