HTC anunţă al treilea trimestru consecutiv de pierderi, cu 103 milioane de dolari pierduţi în trimestrul 4 2015

660 ori
<b>HTC anunţă al treilea trimestru consecutiv de pierderi, cu 103 milioane de dolari pierduţi în trimestrul 4 2015</b>După ce săptăm&acirc;nă trecută am aflat cum stau LG, Samsung, Apple şi Microsoft cu rezultatele financiare pe 2015, e acum r&acirc;ndul celor de la HTC. Taiwanezii au raportat pierderi pentru al treilea trimestru consecutiv, se pare. &nbsp; Astfel,...

După ce săptămână trecută am aflat cum stau LG, Samsung, Apple şi Microsoft cu rezultatele financiare pe 2015, e acum rândul celor de la HTC. Taiwanezii au raportat pierderi pentru al treilea trimestru consecutiv, se pare.

Astfel, în perioada octombrie-decembrie 2015 HTC a înregistrat pierderi nete de 103 milioane de dolari, faţă de un profit de 14 milioane de dolari în aceeaşi perioadă din 2014. Veniturile au fost de 766 de milioane de dolari în cele 3 luni de la finalul lui 2015, aproape pe jumătate fata de anul anterior. De remarcat că totuşi HTC a stat mai bine în Q4 decât în Q3 2015, crescând veniturile şi scăzând pierderile.

Meritul revine seriei Desire şi vânzărilor din perioada sărbătorilor de iarnă, poate si lui HTC One A9. HTC se pregăteşte să lanseze noul său flagship, One M10 în următoarele luni şi în mod surprinzător acest model a avut parte de mult mai puţine scăpări decât rivalii flagship de la Samsung sau chiar Apple. HTC a încheiat anul trecut cu restructurări şi tăierea a 15% din personal, dar şi cu o trecere spre alte zone de produse: VR şi fitness.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×