HTC ar fi anulat modelul One (M8) Prime, În ciuda numeroaselor scăpări

982 ori
<b>HTC ar fi anulat modelul One (M8) Prime, În ciuda numeroaselor scăpări</b>Dacă HTC One M8 Ace/Vogue apare tot mai des pe web și mai nou și pe pagina oficială HTC China, despre versiunea Prime nu prea avem vești bune. Aparent acest model ar fi fost anulat de către HTC, sau se pregătește să fie anulat. &nbsp; Vă...

Dacă HTC One M8 Ace/Vogue apare tot mai des pe web și mai nou și pe pagina oficială HTC China, despre versiunea Prime nu prea avem vești bune. Aparent acest model ar fi fost anulat de către HTC, sau se pregătește să fie anulat.

Vă reamintesc că acest smartphone era menit să îi fie rival lui LG G3, sosind cu un display QHD de 5.5 inch, procesor Snapdragon 805 și o cameră de 18 MP în spate, plus una frontală de 5 MP. Era menționat în zvonuri și un corp ceramic, iar lansarea ar fi trebuit să aibă loc în septembrie. Poate că sursele veștii proaste de azi au înțeles prost informația și de fapt nu avem de-a face cu o anulare ci o rebranduire.

Poate că s-a renunțat la denumirea Prime, ceea ce auzisem cu câteva zile în urmă și acest model se va lansa sub forma lui HTC One M8 Plus. Ar fi păcat ca la toamnă să vedem pe piața un LG G3 performant, un Galaxy S5 Prime la fel de bun, iar HTC să nu aibă cu ce se afișa pentru a concura cu acestea două.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×