HTC introduce aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview; software menit să optimizeze memoria RAM

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.254 ori
<b>HTC introduce aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview; software menit să optimizeze memoria RAM</b>Compania taiwaneză HTC introduce de astăzi aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview. Noul software este practic un cleaner ce ne ajută la optimizarea memoriei RAM, la ștergerea fișierelor cache, dar și la un management mai bun asupra aplicațiilo

La data de 25 noiembrie 2015, cei de la HTC au anunțat lansarea programului HTC Preview prin care utilizatorii pot testa cele mai noi versiuni Android, dar și unele smartphone-uri înainte ca acestea să ajungă pe piață. Astăzi vorbim despre partea software, și în special despre o nouă adăugare aici. 

De acum cei înscriși în programul HTC Preview pot instala pe telefon o nouă aplicație denumită Boost+, software ce este menit să optimizeze memoria RAM. Din câte aflăm această aplicație este pentru moment în faza de testare, unele persoane sugerând că utilizarea sa are un rol benefic în ceea ce privește performanța și autonomie bateriei.

Desigur, pe lângă funcția de optimizare a memoriei RAM, ni se pun la dispoziție și funcții de curățare a fișierelor de tip junk, dar și a memoriei cache. Tot de aici, avem acces la un manager de aplicații și la un meniu de setări. HTC Boost+ este disponibilă pe orice smartphone Android, și poate fi descărcată în format apk.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×