HTC introduce aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview; software menit să optimizeze memoria RAM

1.330 ori
<b>HTC introduce aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview; software menit să optimizeze memoria RAM</b>Compania taiwaneză HTC introduce de astăzi aplicația Boost+ în cadrul programului HTC Preview. Noul software este practic un cleaner ce ne ajută la optimizarea memoriei RAM, la ștergerea fișierelor cache, dar și la un management mai bun asupra aplicațiilo

La data de 25 noiembrie 2015, cei de la HTC au anunțat lansarea programului HTC Preview prin care utilizatorii pot testa cele mai noi versiuni Android, dar și unele smartphone-uri înainte ca acestea să ajungă pe piață. Astăzi vorbim despre partea software, și în special despre o nouă adăugare aici. 

De acum cei înscriși în programul HTC Preview pot instala pe telefon o nouă aplicație denumită Boost+, software ce este menit să optimizeze memoria RAM. Din câte aflăm această aplicație este pentru moment în faza de testare, unele persoane sugerând că utilizarea sa are un rol benefic în ceea ce privește performanța și autonomie bateriei.

Desigur, pe lângă funcția de optimizare a memoriei RAM, ni se pun la dispoziție și funcții de curățare a fișierelor de tip junk, dar și a memoriei cache. Tot de aici, avem acces la un manager de aplicații și la un meniu de setări. HTC Boost+ este disponibilă pe orice smartphone Android, și poate fi descărcată în format apk.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×