HTC ar putea prezenta un nou telefon din gama Desire pe 12 aprilie

Autor:  | Publicat în:  HTC 631 ori
<b>HTC ar putea prezenta un nou telefon din gama Desire pe 12 aprilie</b>Data de 12 aprilie e rezervată lansării lui HTC 10, cel mai nou flagship al companiei asiatice, dar tot atunci am putea vedea şi alte produse. Un zvon ce vinde de la dezvoltatorul @LlabTooFeR menţionează că HTC ar putea anunţa şi alte terminale....

Data de 12 aprilie e rezervată lansării lui HTC 10, cel mai nou flagship al companiei asiatice, dar tot atunci am putea vedea şi alte produse. Un zvon ce vinde de la dezvoltatorul @LlabTooFeR menţionează că HTC ar putea anunţa şi alte terminale.

Nu e vorba de HTC 10 Mini, care a fost asociat unei lansări la toamnă, ci mai degrabă de un model Desire. Nu a trecut mult de când HTC a lansat un trio de astfel de modele, la MWC 2016, cu acea abordare urbană şi design "stropit cu vopsea"  Gama Desire s-a diversificat mult în ultimii ani, la rândul său având ramificaţii ce includ produse doar pentru China, modele entry level şi unele midrange-uri cu dotări peste medie.

HTC e genul de companie care surprinde uneori şi e clar faptul că au activat cu mai mult succes în zona midrange decât flagship în ultimii ani. HTC One M9 a dezamăgit, HTC One A9 a fost primit cu reacţii mixte, în vreme ce modelele Desire sunt de obicei bine vândute. Aflăm mai multe peste fix o săptămână.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×