HTC 10 Mini ar urma să debuteze în septembrie, cu procesor Qualcomm Snapdragon 823 (Zvon)

615 ori
<b>HTC 10 Mini ar urma să debuteze în septembrie, cu procesor Qualcomm Snapdragon 823 (Zvon)</b>E bizar să aflăm din senin de existenţa lui HTC 10 Mini, ba mai mult dec&acirc;t at&acirc;t sa vedem şi un procesor nou la interiorul său şi chiar şi o perioadă de lansare. Cum totul pare suspect pe 1 aprilie, privim cu precauţie aceste zvonuri,...

E bizar să aflăm din senin de existenţa lui HTC 10 Mini, ba mai mult decât atât sa vedem şi un procesor nou la interiorul său şi chiar şi o perioadă de lansare. Cum totul pare suspect pe 1 aprilie, privim cu precauţie aceste zvonuri, pe care le disecam mai jos.

S-ar părea că la câteva luni după debutul lui HTC 10 (programat pentru 12 aprilie) vom vedea şi un HTC 10 Mini. El ar sosi cu un display de 4.7 inch, cel mai probabil cu rezoluţie Full HD, dar şi cu dotări high end, precum 4 GB RAM şi procesor Snapdragon 823. Acest chipset e practic acelaşi cu Snapdragon 820, cu diferenţa că e tactat la o frecvenţă mai ridicată.

Acelaşi chipset a fost asociat recent cu telefonul Xiaomi Mi Note 2, deci tindem să credem că el există cu adevărat. Se vehiculează şi luna septembrie ca perioada de lansare pentru acest telefon, dar aici se şi încheie informaţiile. Până acum nu am mai avut indicii despre acest terminal şi având în vedere dotările sale, pare că HTC ar avea o abordare gen Sony Xperia Z Compact, adică format mai mic, dar dotări tot high end.

Credeţi că vom vedea un astfel de produs?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×