HTC arata semne de Îmbunătățire a situației financiare, după un noiembrie cu venituri bune

1.229 ori
<b>HTC arata semne de Îmbunătățire a situației financiare, după un noiembrie cu venituri bune</b>2012 nu a fost cel mai bun an pentru HTC, care nu a reușit să se poziționeze mai sus pe piața smartphone și a înregistrat câteva trimestre de rezultate financiare nu prea bune. Ei bine, lucrurile încep să arate mai bine, sau cel puțin au arătat...

2012 nu a fost cel mai bun an pentru HTC, care nu a reușit să se poziționeze mai sus pe piața smartphone și a înregistrat câteva trimestre de rezultate financiare nu prea bune. Ei bine, lucrurile încep să arate mai bine, sau cel puțin au arătat în luna noiembrie, care tocmai s-a încheiat.

Se pare că la această creștere de venituri ar fi contribuit modele precum HTC Droid DNA sau HTC 8X. în fine, aflați că pe noiembrie HTC a înregistrat venituri de de 730 de milioane de dolari, mai mari decât în octombrie și și septembrie, dar nu cu mult. Totuși cifrele din noiembrie sunt mai mici decât cele din iulie și august. Trăgând linie și analizând veniturile totale ale companiei din ianuarie și până acum, obținem suma de 9.2 miliarde de dolari pentru HTC în acest an și asta fără taxe totuși.

HTC 8X, lansat în SUA prin AT&T, T-Mobile și Verizon a început deja se vândă bine, mai ales că operatorii din SUA sunt dispuși să ofere modelele Windows Phone și la 99 de dolari cu abonament. Pe partea Android Droid DNA este cel mai impresionant device de la Verizon, datorită ecranului de 5 inch 1080p. Rămâne de văzut cum va termina anul HTC și dacă începe pe plus 2013. Sunt tare curios și in legatura cu ce ne vor arăta taiwanezii la MWC 2013 și CES, mai ales că au apărut zvonuri despre un nou flagship, HTC M7. O mică victorie este și faptul că în această ultimă lună HTC a ajuns la o înțelegere cu Apple, deci lucrurile stau bine pentru companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×