SwiftKey Flow - disponibil pentru smartphone-urile și tabletele Android

1.634 ori
<b>SwiftKey Flow - disponibil pentru smartphone-urile și tabletele Android</b>Una dintre cele mai utilizate soluții third-party pentru tastatura telefonului sau tabletei cu Android este SwiftKey. Au lansat cea mai nouă versiune sub denumirea SwiftKey Flow. Au ales să conceapă o variantă pentru smartphone și alta pentru...

Una dintre cele mai utilizate soluții third-party pentru tastatura telefonului sau tabletei cu Android este SwiftKey. Au lansat cea mai nouă versiune sub denumirea SwiftKey Flow. Au ales să conceapă o variantă pentru smartphone și alta pentru tablete.

Le puteți descărca sub formă de .apk:

Smartphone - http://bit.ly/skflowbeta
Tablete - http://bit.ly/skflowbetatab

Smartphone-ul trebuie setat astfel încât să permită instalarea de aplicații din afara Google Play. Aplicația este în stadiu beta și dorința lor este de a afla comentariile utilizatorilor și a aduce un feedback puternic la varianta finală ce va ajunge în magazinul de aplicații Android.

Pare a fi un beta destul de elaborat, mi-a plăcut viteza cu care funcționează. Mi-ar trebui puțin antrenament înainte de a ajunge a utiliza SwiftKey Flow la adevăratul său potențial.

Mai multe detalii în clipul video:

Cum vi se pare SwiftKey Flow în acest moment?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×