SwiftKey Flow - disponibil pentru smartphone-urile și tabletele Android

1.600 ori
<b>SwiftKey Flow - disponibil pentru smartphone-urile și tabletele Android</b>Una dintre cele mai utilizate soluții third-party pentru tastatura telefonului sau tabletei cu Android este SwiftKey. Au lansat cea mai nouă versiune sub denumirea SwiftKey Flow. Au ales să conceapă o variantă pentru smartphone și alta pentru...

Una dintre cele mai utilizate soluții third-party pentru tastatura telefonului sau tabletei cu Android este SwiftKey. Au lansat cea mai nouă versiune sub denumirea SwiftKey Flow. Au ales să conceapă o variantă pentru smartphone și alta pentru tablete.

Le puteți descărca sub formă de .apk:

Smartphone - http://bit.ly/skflowbeta
Tablete - http://bit.ly/skflowbetatab

Smartphone-ul trebuie setat astfel încât să permită instalarea de aplicații din afara Google Play. Aplicația este în stadiu beta și dorința lor este de a afla comentariile utilizatorilor și a aduce un feedback puternic la varianta finală ce va ajunge în magazinul de aplicații Android.

Pare a fi un beta destul de elaborat, mi-a plăcut viteza cu care funcționează. Mi-ar trebui puțin antrenament înainte de a ajunge a utiliza SwiftKey Flow la adevăratul său potențial.

Mai multe detalii în clipul video:

Cum vi se pare SwiftKey Flow în acest moment?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×