HTC Bolt este anunțat oficial; sosește cu display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM și procesor SD810

1.722 ori
<b>HTC Bolt este anunțat oficial; sosește cu display QHD de 5.5 inch, 3 GB RAM și procesor SD810</b>Smartphone-ul HTC Bolt tocmai ce a fost anunțat oficial de către operatorul american Sprint, imaginea publică ce promovează acest handset fiind chiar Usain Bolt - cel mai rapid om din lume. Revenind totuși la telefon, aflați că acesta ne aduce dotări

Astăzi este momentul în care smartphone-ul HTC Bolt este anunțat oficial de către operatorul american Sprint, companie ce îl contractează pe nimeni altul decât Usain Bolt pentru promovarea acestui terminal. În vreme ce design-ul de pe HTC 10 este păstrat în mare parte, dotările hardware sunt ceva mai diferite față de cele pe care le primim la pachet pe flagship-ul taiwanezilor lansat în luna mai.

HTC Bolt

Aflați că primim un display de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 810, 3 GB memorie RAM și 32 GB spațiu intern de stocare. Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu sistem de stabilizare optică a imaginii, deschidere f/2.0 și suport pentru captură video la rezoluție 4K Ultra HD. Pentru selfie-uri este oferit un senzor de 8 megapixeli.

HTC Bolt

Ni se oferă și un scanner de amprente ce promite deblocarea device-ului în doar 0.2 secunde, o baterie de 3200 mAh cu suport pentru tehnologia Quick Charge 2.0, certificare IP57 pentru rezistență la apă și praf și sistemul de operare Android 7.0 Nougat preinstalat alături de interfața HTC Sense UI.

Jack-ul audio 3.5 mm dispare de pe acest model, dar în schimb primim o pereche de căști BoomSound Adaptive Audio cu port USB Type-C, oferindu-se astfel suport pentru redare audio Hi-Res 24-bit. Prețul acestui nou terminal este de 599 dolari pe piața americană și este probabil să îl vedem și în alte regiuni sub denumirea de HTC 10 Evo.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×