HTC, brandul anului si cea mai buna marca de telefoane, in viziunea T3

2.804 ori
<b>HTC, brandul anului si cea mai buna marca de telefoane, in viziunea T3</b>HTC a primit doua premii importante de la faimoasa revista britanica de gadgeturi T3, in cadrul editiei 2010 a decernarilor Gadget Awards. Astfel, compania taiwaneza a fost considerata Brandul Anului, pe segmentul tehnologie, in vreme ce modelul HTC...

HTC a primit doua premii importante de la faimoasa revista britanica de gadgeturi T3, in cadrul editiei 2010 a decernarilor Gadget Awards. Astfel, compania taiwaneza a fost considerata Brandul Anului, pe segmentul tehnologie, in vreme ce modelul HTC Desire a primit titlul de "Telefonul Anului".

Castigatorii premiilor au fost votati de peste 3 sferturi din cei 1 milion de cititori ai publicatiei T3, dar a existat si un juriu, format din experti de la Sky News, MSN, The Telegraph, TechRadar si T3. Luke Peters, editor al revistei britanice se declara impresionat nu doar de performantele celor de la HTC in 2010, ci si de modestia si taria acestui brand.

In ce priveste premiul decernat pentru HTC Desire, acest terminal Android cu UI HTC Sense continua traditia lui HTC Hero, de asemenea premiat in 2009. Oare in 2011 va primi si Motorola un premiu, pentru felul in care a renascut din propria cenusa? Sau poate ca vom vedea din nou un castigator HTC, poate chiar cu Windows Phone 7 la bord?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×