HTC Dragon, smartphone-ul misterios cu procesor de 1 GHz si Android OS la bord

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.368 ori
<b>HTC Dragon, smartphone-ul misterios cu procesor de 1 GHz si Android OS la bord</b>HTC Dragon, cunoscut si ca Passion este un smartphone scapat pe web de ceva timp deja, dar povestea sa nu pare a fi evoluat in ultimele luni, el ramanand tot la nivel de zvon. &nbsp; &nbsp; HTC Passion/Dragon ar putea fi urmatorul hit al producatorului...

HTC Dragon, cunoscut si ca Passion este un smartphone scapat pe web de ceva timp deja, dar povestea sa nu pare a fi evoluat in ultimele luni, el ramanand tot la nivel de zvon.

HTC Passion/Dragon ar putea fi urmatorul hit al producatorului taiwanez, un terminal apropiat ca specificatii de HTC HD2, daca nu chiar o versiune modificata a acestuia. Passion este numele de cod al handsetului, iar Dragon va fi numele comercial si aflam ca acesta este primul smartphone ce ruleaza Android si foloseste un procesor Qualcomm de 1 GHz.

Specificatiile preliminare ale smartphone-ului includ un display touchscreen de 4.3 inchi, Android 2.0 si o camera de 5 megapixeli.

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×