HTC Dragon, smartphone-ul misterios cu procesor de 1 GHz si Android OS la bord

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.477 ori
<b>HTC Dragon, smartphone-ul misterios cu procesor de 1 GHz si Android OS la bord</b>HTC Dragon, cunoscut si ca Passion este un smartphone scapat pe web de ceva timp deja, dar povestea sa nu pare a fi evoluat in ultimele luni, el ramanand tot la nivel de zvon. &nbsp; &nbsp; HTC Passion/Dragon ar putea fi urmatorul hit al producatorului...

HTC Dragon, cunoscut si ca Passion este un smartphone scapat pe web de ceva timp deja, dar povestea sa nu pare a fi evoluat in ultimele luni, el ramanand tot la nivel de zvon.

HTC Passion/Dragon ar putea fi urmatorul hit al producatorului taiwanez, un terminal apropiat ca specificatii de HTC HD2, daca nu chiar o versiune modificata a acestuia. Passion este numele de cod al handsetului, iar Dragon va fi numele comercial si aflam ca acesta este primul smartphone ce ruleaza Android si foloseste un procesor Qualcomm de 1 GHz.

Specificatiile preliminare ale smartphone-ului includ un display touchscreen de 4.3 inchi, Android 2.0 si o camera de 5 megapixeli.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×