HTC EVO 4G (Supersonic) isi prezinta camera de 8MP (Video)

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.343 ori
<b>HTC EVO 4G (Supersonic) isi prezinta camera de 8MP (Video)</b>Showul CTIA Wireless 2010 continua, vedeta sa incontestabila fiind primul telefon WiMAX anuntat de HTC: modelul HTC EVO 4G, cunoscut si drept Supersonic. Nu doar suportul pentru conectivitate 4G este inovatia de pe acest terminal, ci si camera de 8...

Showul CTIA Wireless 2010 continua, vedeta sa incontestabila fiind primul telefon WiMAX anuntat de HTC: modelul HTC EVO 4G, cunoscut si drept Supersonic. Nu doar suportul pentru conectivitate 4G este inovatia de pe acest terminal, ci si camera de 8 megapixeli, prima pentru un HTC si pe care o puteti vedea in actiune in acest clip:

Camera de 8 megapixeli vine cu blitz dual LED si numeroase optiuni foto: saturare, ISO, balans al albului si evident touch focus. Toate setarile se regleaza printr-un mecanism touch slide afisat pe ecran (care arata superb). Shutterul nu are pic de lag, camera suporta zoom, iar interfata este simplista, fiind afisate cat mai putine optiuni, pentru a nu incurca utilizatorul.

HTC EVO 4G suporta si captura video HD 720p, iar in clipa in care treceti in mod video in meniul camera, se va realiza o ajustare automata a balansului de alb, dupa cum vedeti si in clipul de mai sus (atunci cand telefonul intalneste albul hartiei). Cu un pret rezonabil, acest terminal Android 2.1 ar putea domina piata in 2010, nu-i asa?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×