Samsung SCH-r900, primul telefon LTE disponibil pe piata in 2010

1.712 ori
<b>Samsung SCH-r900, primul telefon LTE disponibil pe piata in 2010</b>In vreme ce toate privirile sunt atintite asupra proaspat anuntatului HTC EVO 4G, telefon WiMAX, iata ca si Samsung se pregateste sa depaseasca vitezele 3G, prin intermediul modelului SCH-r900. Acesta este un terminal CDMA/LTE, iar modelul de mai jos este...

In vreme ce toate privirile sunt atintite asupra proaspat anuntatului HTC EVO 4G, telefon WiMAX, iata ca si Samsung se pregateste sa depaseasca vitezele 3G, prin intermediul modelului SCH-r900. Acesta este un terminal CDMA/LTE, iar modelul de mai jos este un handset misterios, de asemenea cu suport LTE si fabricat de Samsung (ar putea fi vorba chiar de SCH-r900)

Compania MetroPCS a anuntat ca telefonul este primul model cu suport LTE lansat in SUA in 2010 si aflam ca firma va lucra la dezvoltarea infrasctructurii LTE, pentru a furniza servicii de streaming real time, video on demand si browsing la viteze impresionante. Reteaua in cauza va fi pusa in functiune in a doua jumatate a lui 2010, rivalizand cu cea WiMAX de la Sprint.

In ce priveste LTE, aceasta va acoperi doar cateva zone metropolitane importante, printre care si Las Vegas. Cu astfel de optiuni de conectivitate disponibile, e doar o chestiune de timp pana ce AT&T va lansa propria retea 4G, oferind astfel sansa celor de la Apple sa lanseze un iPhone 4G, asta daca nu va pune mana pe noul model un alt operator.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×