HTC Fiesta, urmatorul telefon Android?

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.294 ori
<b>HTC Fiesta, urmatorul telefon Android?</b>Cei de la Bluetooth Special Interest Group au devenit noul FCC, certificarile acestei organizatii fiind de multe ori o sursa de informatii pentru specialistii in industria telefoniei mobile. De aceasta data aflam numele unui nou terminal Android: HTC...

Cei de la Bluetooth Special Interest Group au devenit noul FCC, certificarile acestei organizatii fiind de multe ori o sursa de informatii pentru specialistii in industria telefoniei mobile. De aceasta data aflam numele unui nou terminal Android: HTC Fiesta.

Asta nu inseamana ca am descoperit si lista sa de specificatii, data de lansare, pretul sau ca avem vreo confirmare oficiala... Observam si faptul ca toate handseturile Android au un lucru in comun: sunt greu de descoperit, se lanseaza la distante mari de timp, iar producatorii nu se inghesuie sa le anunte (in afara de HTC).

Aflam si ca HTC Fiesta va sosi in Asia, Europa si America de Nord, dar in afata de Bluetooth nu avem nici un detaliu in legatura cu dotarile terminalului. Desi sansele sunt mici, oare ar putea acest terminal sa includa celebrul chip NVIDIA Tegra, care sa revolutioneze complet interfata lui Android?

[Via: Engadget.com]

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×